Yoga, önce kendini, beden duyumu, duygu durumu ve zihnin işleyiş mekanizması olarak fark etmek ve tanımak, kendinle bağ kurmak ve bu bağla tüm evrenle bir olduğunu yeniden hatırlamaktır.
Testimonials
- Home
- Testimonials
Deniz Spatar
Marshall Rosenberg’in Şiddetsiz İletişim metoduyla bizi şefkatli doğamızdan koparan dili ve düşünce kalıplarını fark ederek kalbimizdeki şefkatin diline dönüştüreceğiz. Eğer siz de kendinizle ve başkalarıyla barışı ve gönülden vermeye dayalı bir akışı özlüyorsanız sizi Şiddetsiz İletişim Temel Bilgiler Atölyesi’ne bekliyoruz.
Berker Özçelik
Mühendisler, neyin nasıl çalıştığı konusunda birer uzmandırlar. Bu atölye, bir mühendis gibi tasarlamak ve inşa etmek için gerekli yetenekleri geliştirmenizin ilk adımı olacak. Geleceğin dili kodlamadan, yaratıcılığını somut üretime geçiren 3 boyutlu yazıcılara kadar eğlenceli bir deneyime bekliyoruz!
Tülin Kozikoğlu
Bir yazar olarak kendi yazı yazma sürecimi inceleyerek oluşturduğum bu programda çocuklara yazarlık sırlarımı verip onların da etkili yazı yazmayı öğrenmelerini hedefliyorum. Yazı yazmayı ikinci bir dilde konuşmaya benzetiyorum.
Elif Sözer
Bu atölyede; insan bedeninin hareket analizi yapılacak ve ifade-anlatım olanakları araştırılıp geliştirilecektir. Farklı bedenlerin ve duruşların ses araştırması atölyenin diğer bir parçasını oluşturacaktır.
Volkan Binici
Bedenin sınırlarını tanımak, koordinasyon becerilerini artırmak ve birlikte kendini çalıp söylerken, insanın kendisi ile ilgili ifade biçimleri geliştirmesine zemin hazırlamak. Beden müziğinin her yaşta özelliklede 10-14 yaş aralığındaki çocukların matematik algılarına destek verdiği görülmüştür.
Nagihan Gürkan
Yoga bütünsel ve çok fonksiyonlu bir sistem, bedene bütünsel olarak yaklaşmak zihinsel ve duygusal olarak da karşılık almayı sağlıyor. Çocuklarla yoga yetişkin yogasından farklı olarak hikayelerle ve oyunlarla iç içe yürüyor. Çocuk yogası sistemi vücudun eklem ve kas bütünlüğünü sağlar…
Gülnaz Aktaş Bekar
Yaşamdaki deneyimlerimizden hareketle bir yolculuğa çıkıyoruz. Bu deneyimlerimize oyunlar, oyunsu süreçler, doğaçlama, canlandırma süreçleri eşlik edecektir. Yaratıcı dramanın bir disiplin ve yöntem olarak kullanıldığı atölyelerde buluşmak üzere…
Şennaz Uzun
Yaratıcı drama çocuğun kendisini etkili bir biçimde ifade edebilmesini sağlayan, eleştirel düşünme gücünü geliştiren, empati kurma becerisini ortaya çıkartan, çevresine karşı duyarlılıklarını arttıran, güven duygusunu pekiştiren ve sosyalleşme sürecini destekleyen bir paylaşım sürecidir.
Gülengül Altıntaş
“Sinemada Kadın Anlatıları Atölyesi, kadın kahramanların yolculuklarını alışık olduğumuz sinemasal yapı ve dil anlayışından uzaklaşarak anlatan ve sonuçta yepyeni maceralara çıkan kadın sinemacıların filmlerine bakıp ilham arayacağımız bir atölye olacak.”